Datorită calităţii serviciilor oferite dobândim aprecierea partenerilor noştri, ajungând la acel nivel de satifacţie când putem spune: munca noastră nu a fost în zadar.
 
    RO
HU
EN
DE
UA
BG
SR


SVS City Media desfăşoara activităţi de marketing pe piaţa multinaţională a Europei  centrale şi de est.
Activitatea noastră se întinde pe vasta arie a marketingului, de la domeniile generale până la cele specializate, de la tradiţionalul marketing regional  realizat prin publicaţii şi reclame TV, până la modalităţi moderne de comunicare cum ar fi publicitatea prin intermediul internetului.

Societatea noastră dispune de un portofoliu format din câteva mii de clienţi din rândul administraţiilor locale şi al societăţilor din domeniul privat din Ungaria, Bulgaria si România.
Printre partenerii noştri se regăsesc şi numeroase camere de comert, asociaţii şi organizaţii din Austria si Germania.

Scopul nostru este să contribuim la dezvoltarea regiunilor din Europa est-centrală prin sprijinirea administraţiilor locale astfel încât acestea să recupereze din decalajul existent faţă de ţările Europei occidentale.

Contribuim la utilizarea cu maximă eficienţă de către partenerii noştri a instrumentelor oferite de marketing, astfel incit aceştia să devină cunoscuţi în mediile de afaceri din Romania şi Europa.

Acţionind ca actori pe o piata multinaţională, acordăm o deosebită atenţie alegerii partenerilor, formării profesionale a colegilor noştri pentru ca aceştia sa faca fata provocarilor mediului multicultural şi, ca niste adevăraţi profesionişti, să contribuie prin cunostinţele şi sfaturile lor la reuşitele clientilor companiei noastre.
Pe piaţa pe care ne desfăşurăm activitatea se regăsesc numeroase societăţi de renume care au inregistrat rezultate remarcabile în domeniu.
Cu toate acestea, considerăm că, prin pregatirea profesională, sârguinţă, calitatea muncii prestate şi, nu în ultimul rind, prin capacitatea noastră de adaptare, vom reuşi să ne menţinem în fruntea acestei competiţii. 

SIPOS ZSOLT-director general

 
  Homepage : Stiri : Oferte de Afaceri : Cariere : Contact
© Copyright SVS CityMedia, Toate drepturile rezervate