Datorită calităţii serviciilor oferite dobândim aprecierea partenerilor noştri, ajungând la acel nivel de satifacţie când putem spune: munca noastră nu a fost în zadar.
 
    RO
HU
EN
DE
UA
BG
SR


Compania noastră îşi desfăşoara activitatea cu scopul de a ajuta întreprinderile mici şi mijlocii in a-si promova produsele pe pieţele din Europa de Vest, precum şi de a ajuta societăţile româneşti în a-şi găsi parteneri sau asociaţi externi.

Publicatiile noastre sunt distribuite gratuit in Europa de Vest, la Camere de Comert si Industrie, asociatii profesionale, centre de afaceri, centre de consultaţă, numarul acestora fiind in continuă creştere.

De asemenea, prin participarea noastră la expoziţii, publicaţiile ajung direct la oameni de afaceri interesati de mediul economic românesc. Datorită integrării României in structurile economice şi sociale europene, am diversificat aceste publicaţii, editându-le şi în limba engleză.
Astfel ne adresăm unui număr mult mai mare de posibili investitori, punând la dispoziţia acestora informaţii necesare şi utile totodată.

 
  Homepage : Stiri : Oferte de Afaceri : Cariere : Contact
© Copyright SVS CityMedia, Toate drepturile rezervate