Partnereinknek olyan szolgáltatást biztositunk, hogy azzal elismerésüket vivjuk ki, mely elvezethet minket a megelégedettségnek arra a fokára, hogy elmondhassuk: értelme volt munkánknak.
 
    RO
HU
EN
DE
UA
BG
SR

Üzleti partnerkeresés
Partnerkeresést vállalunk települési önkormányzatok számára tervbe vett projektjeik megvalósítása céljából. Kilenc európai és két távol –keleti országban keresünk olyan
cégeket, akik érdekeltek magyarországi befektetésekben, akár pénzügyi akár know –how tekintetében.
Szakemberekből álló csapatunkkal segítünk konkrét projektek megvalósításában, így különösen ipari fejlesztések és beruházások tekintetében.
Településmarketing
Az SVS City Media által kiadott német és angol nyelvű kiadványok célja,  hogy lehetőséget biztosítson a hazai önkormányzatoknak a településükön  levö befektetési lehetöségek bemutatására a további gazdasági fejlödésük érdekében...
olvass többet »
Gazdasági információs kiadványok
Cégünk feladata, hogy hozzásegitse a kis- és középvállalkozásokat ahoz, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat bevezessék a nyugat európai piacokra, valamint cégek külföldi partnerekkel való kapcsolatfelvételéhez.
Egyre növekedő számú kiadványainkat ingyenesen terjesztjük Nyugat Európában a Kereskedelmi és Ipari Kamaráknál, szakmai szövetségeknél, üzleti szervezeteknél.

olvass többet »
SZOLGALTATASOK
www.primariaonline.ro A honlap teret kíván nyújtani a romániai önkormányzatok valamint cégek bemutatkozására és terveik ismertetésére, hogy ez úton olyan partnereket találjanak akik megfelelő pénzügyi, technológiai és kapcsolati háttérrel rendelkeznek, és ezzel segítséget tudnak nyújtani, hogy partnereink megvalósíthassák a jövőről alkotott elképzeléseiket.

 
  Homepage : Contact
© Copyright SVS CityMedia, Minden jog fenntartva.