Partnereinknek olyan szolgáltatást biztositunk, hogy azzal elismerésüket vivjuk ki, mely elvezethet minket a megelégedettségnek arra a fokára, hogy elmondhassuk: értelme volt munkánknak.
 
    RO
HU
EN
DE
UA
BG
SR

ghid de investitiiAz SVS City Media által kiadott német és angol nyelvű kiadványok célja,  hogy lehetőséget biztosítson az önkormányzatoknak a településükön  levö befektetési lehetöségek bemutatására a további gazdasági fejlödésük érdekében.
Hazánkban jelenleg is számos kihasználatlan természeti eröforrás létezik, mely kiaknázásának legfőbb akadálya a tőke hiány.

A SVS City Media tevékenységével arra törekszik, hogy ezeket az erőforrásokat  közismerté tegye, ezáltal külföldi tőkebefektetést vonzon településeinkre.

Több éves tapasztalatunk során  szakembereink tapasztalták a külföldi üzletemberek jelentős érdeklödését hazánk települései iránt.  Azon dolgozunk, hogy a kiadványaink által tudósítsuk velük a befektetési lehetöségeket, amelyeket a német és osztrák Kereskedelmi és Ipari Kamarákba, ill. különbözö nyugat európai szervezeteknél ingyenesen terjesztünk.ghid de investitiiA megfelelö tájékoztatás érdekében, a kiadványok, szines, modern formátumban jelennek meg és jól strukturált, összpontositott, konkrét információt tartalmaznak.
Bemutatjuk a befektetési lehetöségeket a mezőgazdaságtól kezdve az iparig, az infrastrukturális lehetőségektől egészen a turizmusig. Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a kulföldi befektetöket különösen ezek a témák érdeklik.

Tudván hogy mindannyiunk közös érdeke a települések fejlödésének és a lakosság életszinvonalának növelése érdekében a minél jelentősebb külföldi tőkebefektetés, ezért szeretnénk ehhez hozzájárulni.

[ browse the guide]

 
  Homepage : Contact
© Copyright SVS CityMedia, Minden jog fenntartva.