Datorită calităţii serviciilor oferite dobândim aprecierea partenerilor noştri, ajungând la acel nivel de satifacţie când putem spune: munca noastră nu a fost în zadar.
 
    RO
HU
EN
DE
UA
BG
SR

Publicatii Regionale

ghid de investitiiObiectivul publicaţiilor în limbile germană şi engleză  editate de  SVS City Media S.R.L este acela de a oferi posibilitatea aşezărilor din România de a-şi prezenta oportunităţile de investiţii, potentialul natural si uman, în vederea dezvoltării lor socio-economice prin atragerea de investiţii străine. Există încă în localităţile din România suficiente resurse naturale neexploatate, în special  din lipsă de fonduri.

SVS City Media SRL acţionează tocmai pentru a face cunoscute aceste resurse şi pentru atragerea investitorilor străini în aceste aşezări.
Din experienţa de câţiva ani în acest domeniu, specialiştii SVS City Media au constatat interesul oamenilor de afaceri străini pentru aşezările rurale româneşti şi acţionează pentru  informarea acestora asupra oportunităţilor de investiţii, editând cataloage (publicaţii) care se distribuie gratuit la Camerele de Comerţ şi Industrie şi la diverse organizaţii ale oamenilor de afaceri din Europa de Vest.

Pentru o informare eficientă, publicaţiile  editate pe fiecare judeţ în format A5, color, cuprind informaţii bine structurate şi date concrete: scurtă prezentare a aşezării, localizarea acesteia, oportunităţile de investiţii şi persoana de contact.

Stim că şi interesul Dvs este acela de a atrage investiţii în localităţile pe care le administraţi, în vederea dezvoltării durabile a comunei şi a ridicării nivelului de trai al locuitorilor, de aceea dorim să venim în întâmpinarea acestei intenţii, oferindu-vă posibilitatea de a vă face cunoscute oportunităţile din comuna pe care o conduceţi. Vă asigurăm că acestea vor fi prezentate obiectiv, într-un catalog de o grafică modernă, care va fi distribuit de specialiştii noştri în Europa de Vest. 

 

Ghidul National de Investitii

Ghidul Naţional de Investiţii editat de SVS CITY MEDIA –pentru fiecare dintre cele 7 regiuni de dezvoltare ale ţării-în limba germană şi engleză, în  format A4, color, şi cu  un design modern prezintă  oportunităţile de  investiţii, existente în comunităţile locale , de la cele din agricultură, industrie, infrastructură, posibilităţile de realizare a unor parteneriate publice-private, până la cele din turism - cunoscut fiind deja interesul deosebit al investitorilor externi în acest domeniu.


Devenind partenerii noştri, SVS City Media, prin colectivul de redactori specializaţi în prezentarea scrisă a oportunităţilor de afaceri, prin graficienii de excepţie şi biroul de marketing şi distribuţie a publicaţiilor, se angajează în promovarea posibilităţilor de investiţii din comuna Dvs.

[ rasfoieste ghidul ]

 
  Homepage : Stiri : Oferte de Afaceri : Cariere : Contact
© Copyright SVS CityMedia, Toate drepturile rezervate