Datorită calităţii serviciilor oferite dobândim aprecierea partenerilor noştri, ajungând la acel nivel de satifacţie când putem spune: munca noastră nu a fost în zadar.
 
    RO
HU
EN
DE
UA
BG
SR


Parteneriate de afaceri
Walters Invest are misiunea de a intermedia incheierea si derularea de parteneriate public-private intre administratiile locale si potentialii investitori straini. Compania noastra contribuie la acest demers inca de la inceput, inca din faza de cautare a investitorilor, oferind astfel un sprijin extrem de important comunitatilor locale. Acest proces de reperare a potentialului financiar de investitii are loc atat in Europa, Walters Invest avand parteneri in noua tari europene, cat si in Orientul Indepartat, in randul firmelor interesate de investitii financiare sau de know-how in Romania. Astfel ne dorim sa venim atat in sprijinul administratiilor locale pentru atragerea de fonduri pentru proiectele deja existente, pentru punerea in practica a unor idei bazate pe potentialul investitional local, cat si in sprijinul potentialilor investitori pentru derularea propriilor proiecte.

Echipa de specialisti de care dispunem ofera toata sustinerea in realizarea proiectelor concrete, iar scopul nostru este acela de a contribui la dezvoltarea mediului investitional prin intermedierea cat ma multor parteneriate in industrie, turism si agroturism, agricultura sau servicii.

Consultanta in accesarea Fondurilor Structurale
Odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, o serie de fonduri nerambursabile se vor indrepta catre realizarea de proiecte de dezvoltare in mediul rural. În perioada 2007-2013, tara noastra va beneficia de peste 30 miliarde euro din partea UE..
citeşte mai mult»
WEB
www.primariaonline.ro este singurul portal care prezintă administraţiile locale din România catalogate după oportunităţile de investiţii pe care le oferă şi, în acelaşi timp, oferă informaţii variate (economice, sociale, politice, administrative), precise ..
citeşte mai mult »
PUBLICATII REGIONALE
Obiectivul publicaţiilor în limbile germană şi engleză editate de SVS City Media S.R.L este acela de a oferi posibilitatea aşezărilor din România de a-şi prezenta oportunităţile de investiţii, potenţialul natural..
citeşte mai mult »
GHIDUL NAŢIONAL DE INVESTIŢII
Ghidul Naţional de Investiţii editat de SVS CITY MEDIA –pentru fiecare dintre cele 7 regiuni de dezvoltare ale ţării-în limba germană şi engleză, în  format A4, ..
citeşte mai mult »
GHIDUL DE INVESTIŢII IN AFACERI
Publicaţiile cu distribuţie exclusiv externă, editate în germană şi engleză oferă, prin atragerea de investiţii străine, posibilitatea tuturor intreprinderilor mici şi mijlocii din România de a-şi prezenta oportunităţile..
citeşte mai mult »
  Homepage : Stiri : Oferte de Afaceri : Cariere : Contact
© Copyright SVS CityMedia, Toate drepturile rezervate