Datorită calităţii serviciilor oferite dobândim aprecierea partenerilor noştri, ajungând la acel nivel de satifacţie când putem spune: munca noastră nu a fost în zadar.
 
    RO
HU
EN
DE
UA
BG
SR


www.primariaonline.ro este singurul portal care prezintă administraţiile locale din România catalogate după oportunităţile de investiţii pe care acestea le oferă şi, în acelaşi timp, oferă informaţii variate (economice, sociale, politice, administrative), precise care vin atât în ajutorul membrilor acestora, cât şi al potenţialilor investitori.

Numai fiind informaţi, reuşim să aducem un aport semnificativ localităţilor din ţară, înscrierea în acest portal aducând în prim plan zonele şi obiectivele importante din România. Prin intermediul www.primariaonline.ro se beneficiază de nenumarate facilităţi, cum ar fi: buletine informative online saptămânale, posibilitatea de interacţionare directă a membrilor administraţiilor locale cu cei interesaţi de potenţialul localităţii respective, promovarea pe alte site-uri de interes a localităţilor, etc.

Apariţia broşurii primariaonline.ro reprezintă încă un instrument de informare pentru primari şi conţine rubrici despre programele de dezvoltare, detalii referitoare la accesarea fondurilor şi legislaţiile aferente, sondaje şi chestionare lunare, asigurându-ne în acelaşi timp de implicarea activă a acestora.

Cu un număr de vizitatori în continuă creştere şi o avansare semnificativa a consumului de internet, unicul portal al tuturor primăriilor din ţară reprezintă un real ajutor pentru orice administraţie locală din ţară, făcând cunoscute în toate colţurile lumii, avantajele investiţionale ale regiunilor din România.

 
  Homepage : Stiri : Oferte de Afaceri : Cariere : Contact
© Copyright SVS CityMedia, Toate drepturile rezervate