Datorită calităţii serviciilor oferite dobândim aprecierea partenerilor noştri, ajungând la acel nivel de satifacţie când putem spune: munca noastră nu a fost în zadar.
 
    RO
HU
EN
DE
UA
BG
SR


COLABORARE SVS CITY MEDIA - CCIB
SVS City Media a incheiat un acord de colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB). Astfel, oportunitatile de afaceri din mediul rural din Romania vor fi mai bine reprezentate prin distributia 'Ghidului National de Investitii' la evenimentele organizate si sustinute de CCIB, ajungand direct la investitorii interesati din tara si nu numai.
SVS CITY MEDIA - CERTIFICARE ISO 9001
In urma experientei dobandite de catre SVS City Media in ultimii ani, in domeniul publicitatii si al consultantei in afaceri, compania a fost certificata cu standardul de Management al Sistemului Calitatii ISO 9001/2000.
Implementarea unui sistem de management, reprezinta un prim pas spre integrarea europeana si asigura o buna gestionare a activitatilor SVS City Media, a avantajelor concurentiale si a credibilitatii in fata partenerilor de afaceri.
Bilantul fondurilor europene pentru agricultura: 1,7 miliarde euro contractati, 182 milioane euro plati
Peste 9.000 de proiecte de dezvoltare rurala au fost contractate pentru finantare europeana nerambursabila, pana in decembrie 2009, in valoare de circa 1,7 miliarde de euro. Inceputul lui 2010 aduce scaderea procentului de finantare publica pentru doua componente (conform reglementarilor europene) si lansarea unei noi masuri de finantare -pentru infrastructura forestiera
PE cere Comisiei o strategie pentru Dunare pana la sfarsitul anului
Chiar daca Dunarea leaga zece tari europene, dintre care sase sunt state membre ale UE, iar cooperarea din regiunea Dunarii cunoaste o istorie indelungata, la nivelul UE nu exista inca o strategie europeana. Deputatii europeni solicita Comisiei lansarea acestei strategii, in urma procesului de consultare, pana la finele anului 2010.

 
  Homepage : Stiri : Oferte de Afaceri : Cariere : Contact
© Copyright SVS CityMedia, Toate drepturile rezervate